navigatie overslaan

Plezier en passie gaan hand in hand, want een ontspannen sfeer leidt tot effectieve samenwerking en een enorm positieve uitstraling naar alle partners in het Twentse recreatieveld. Met gedrevenheid, Twentse nuchterheid, collegialiteit en de kunst van het relativeren leveren we een belangrijke bijdrage aan het Bruto Twents Geluk.

Evenementen

Organiseer je een evenement in Twente? Kies uit de recreatiegebieden Het Hulsbeek, Het Rutbeek of Het Lageveld. Voorzieningen zoals festivalterreinen, recreatieweiden, watersportfaciliteiten, fiets- en wandelpaden maken ze geschikt voor zowel grote festivals als kleinere evenementen. Deze locaties hebben al grote evenementen gehost, zoals Freshtival en Kingsland Festival. Alle parken bieden voldoende parkeer- en sanitaire voorzieningen, toegankelijk voor mindervaliden, en werken samen met lokale horeca.

Meer informatie >

Projecten en gebiedsontwikkeling

Duurzaamheid zit al in ons DNA; we gaan zorgvuldig om met de omgeving waarin we werken. Toch willen we ook op dit gebied de komende jaren verdere stappen zetten. Bij aanleg, beheer en onderhoud doen we ons uiterste best te letten op het beschermen en waar mogelijk stimuleren van de biodiversiteit, altijd gezien vanuit het oogpunt van recreatie. We kijken ook naar duurzaam (her)gebruik van materialen, die we inzetten bij het onderhoud en we maken duurzame en circulaire keuzes ten aanzien van ons machinepark en het gereedschap.

Meer informatie >

Partners

Wij brengen als regisseur en verbinder mensen en initiatieven samen die van meerwaarde zijn voor het Twente-brede recreatieaanbod en daarmee voor de vrijetijdseconomie in de regio. Een goede samenwerking met onze partners is daarvoor de belangrijkste basisvoorwaarde.

Meer informatie >