navigatie overslaan

De recreatieparken in Twente bieden ontspanning te midden van natuurpracht. Deze veelzijdige locaties zijn ideaal voor recreatie, wandel- en fietstochten voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de regio. Wie gebruikmaakt van de Routenetwerken Twente, fietst, loopt of rijdt langs de mooiste plekken in het Twentse landschap. Zo dragen wij bij aan de vitaliteit van de inwoners van Twente en bezoekers en zorgen dat zij kunnen genieten, met oog voor de belangen van omwonenden en met zorg voor natuur en landschap.

Recreatieparken Twente

Op onze recreatieparken Het Hulsbeek, Het Rutbeek en Het Lageveld kunnen mensen ontspannen, ontmoeten, recreƫren en bewegen. Recreatieschap Twente speelt een centrale rol in duurzaam beheer en behoud van de natuurlijke waarde, waardoor deze parken waardevolle plekken zijn voor ontspanning en harmonie tussen mens en natuur.

Meer informatie >

Routenetwerken Twente

Routenetwerken Twente beheert het uitgestrekte fiets- en wandelroutenetwerk, een diversiteit aan recreatiemogelijkheden in het prachtige Twentse landschap. Met zorgvuldig aangelegde paden door schilderachtige dorpjes en natuurgebieden biedt het unieke knooppuntensysteem flexibiliteit in het plannen van routes. Of het nu gaat om een ontspannen fietstocht met het gezin, een sportieve mountainbikeroute, of een rustige wandeling door de natuur.

Meer informatie >