navigatie overslaan

Project

Wandelommetje Saasveld - Gammelke, ook wel bekend als de groene wandelroute (9 km) van Saasveld wordt aangepast voor meer beleving en meer veiligheid.

Aanpassingen gereed, route is weer te bewandelen

De aanpassingen in de bewegwijzering van de groene wandelroute zijn inmiddels klaar. De route is weer volgens de groene pijltjes te bewandelen. Het startpunt is nog niet voorzien van een nieuwe folie, dit zal zo snel mogelijk gebeuren.

De buitendienst is bezig

Op dit moment is de buitendienst bezig met de aanpassingen van de route in het veld. Dit kan voor eventuele verwarring zorgen. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met mogelijke wandelaars op deze route. Wanneer alle aanpassingen in het veld gereed zijn, wordt het startpaneel bij Q22 aangepast met een nieuwe folie.

Groene wandelroute wordt aangepast

De groene wandelroute, ook wel Wandelommetje Saasveld - Gammelke genoemd, wordt over het algemeen als een redelijk uitdagende route ervaren. De route is geweldig voor hiken en wandelen, door bossen en velden richting de Gammelkerbeek en een flink stuk door boerenlandschappen. Vanwege diverse ontwikkelingen hebben we besloten om de route aan te gaan passen voor nog meer beleving. Daarbij kijken we naar de veiligheid van de route en op welke manier deze over minder drukke wegen uitgerold kan worden.

Saasveld heeft prachtige wandelroutes

Saasveld, gelegen in het oosten van Nederland, staat bekend om zijn prachtige natuur en uitgestrekte bossen. De wandelroutes in Saasveld bieden een diversiteit aan landschappen en zijn geschikt voor wandelaars van alle niveaus. Zo hebben we bij startpunt Q22 / TIP Saasveld maar liefst zes wandelroutes voor je in de aanbieding! De groene route van 9 kilometer gaan we echter aanpassen voor nog meer beleving!