navigatie overslaan

Project

In samenwerking met meerdere partijen van Kennispark Twente en het UT-terrein worden er twee nieuwe startpunten gerealiseerd met acht nieuwe routes, waarvan vier lunchwandelingen.

Routes klaar om te bewandelen

Neem je wandelschoenen mee, volg de pijlen en ontdek al het moois dat deze omgeving te bieden heeft! Omdat de twee startpanelen nog niet geplaatst zijn kun je hier alvast de routes online bekijken.
Bekijk hier alvast de routes

Werkzaamheden in volle gang

Het duurt niet lang meer. Binnenkort kun je (tijdens de lunch) moeiteloos de mooiste routes volgen dankzij de heldere en mooie nieuwe bordjes. De werkzaamheden zullen tot eind mei duren.

Werkzaamheden gestart

De buitendienst is inmiddels begonnen met de uitrol van deze nieuwe routes. De komende weken worden de resterende routepijlen geplaatst en allemaal voorzien van een sticker met een wandelend botterhammetje, zodat je deze routes kunt onderscheiden van de langere routes die het UT-terrein ook al doorkruisen. Door deze bordjes te volgen, weet je dat je binnen 20 tot 40 minuten weer terug bent op de plek waar je begonnen bent. Ideaal voor een lunchwandeling dus! Na de uitrol van de routes volgt de plaatsing van de twee startpanelen. Hierna zijn de routes ook online te vinden via onze routeplanner.

Locatie startpanelen

De routes lopen over het Kennispark Twente en het UT-terrein in Enschede en de twee startpanelen worden op de volgende locaties geplaatst:

  • Het ene startpunt wordt geplaatst langs het wandel- en fietspad gelegen tussen het Colloseum en het Capitool
  • Het andere startpunt komt voor het gebouw van de Kamer van Koophandel

Inmiddels houden we al volop rekening met de hybride bewegwijzering. Zo nemen we bij de uitrol van nieuwe en toekomstige projecten deze vorm van bewegwijzering gelijk mee, zo ook bij dit project.

Wat is hybride wandelen?

Lees hier meer

Met veel plezier werken we mee aan deze routes

Een lunchwandeling biedt een verkwikkende onderbreking van de dagelijkse sleur, waarbij de drukte van het werk even plaatsmaakt voor de rust van de buitenlucht. Tijdens deze korte ontsnapping kunnen gedachten vrijelijk stromen, terwijl de voeten het ritme van de straten volgen. Het is een moment van reflectie en vernieuwing, waarin de zintuigen ontwaken voor de subtiele schoonheid van de omgeving. Met elke stap wordt niet alleen het lichaam, maar ook de geest gevoed, waardoor men fris en energiek terugkeert naar de werkplek, klaar om de rest van de dag aan te pakken.

Nieuwe routes Kennispark Twente en UT-terrein

omschrijving
omschrijving

In samenwerking met meerdere partijen van Kennispark Twente en het UT-terrein in Enschede worden er twee nieuwe startpunten gerealiseerd met maar liefst acht nieuwe routes. Bij elk startpunt starten ook twee lunchroutes, deze zijn aangegeven met een boterham.
Dus in totaal vier lunchroutes.