navigatie overslaan
Nieuws

Wandelnetwerk Overijssel gewaardeerd met een 8,0

  • 2 minuten leestijd
  • 106 x bekeken

Routenetwerken Twente heeft meegewerkt aan het kwaliteits- en tevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door Stichting Wandelnet. Dit met als doel om te benchmarken, kennis over wandelnetwerken in Nederland te delen en de kwaliteit van de wandelnetwerken te verbeteren. We zijn dan ook trots op de uitkomst van het onderzoek over het Wandelnetwerk in Overijssel!

Wandelnetwerken zijn populair, zo blijkt uit recent onderzoek van Stichting Wandelnet dat is uitgevoerd voor de provincies Drenthe, Overijssel, Utrecht en Limburg. Uit het onderzoek blijkt dat 71% van de ondervraagden wel eens een wandelnetwerk gebruikt, waarbij zij gemiddeld een beoordeling van 8,0 aan de netwerken geven.

Routenetwerken Twente beheert de netwerken in Twente

Waar je in Twente ook loopt, fietst, mountainbiket of rijdt, de kans is groot dat je gebruikmaakt van de uitgebreide routenetwerken van Routenetwerken Twente. Routenetwerken Twente, wat onderdeel uitmaakt van het Recreatieschap Twente draagt zorg voor meer dan een half miljoen route- en informatieborden, waarmee via knooppunten ontelbaar veel combinaties te maken zijn. Onze routenetwerken vormen dan ook de ruggengraat van de recreatieve voorzieningen in Twente en leiden je over de mooiste wegen en paden naar plekken die je omarmen en verrassen.

Laten we vooral delen en trots zijn op wat Twente zo bijzonder maakt!

Bekijk hier de uitkomsten

Wat vind je van de informatie op deze pagina?